SMT Klussenbedrijf in Zaandam werd opgericht door Samet Topcu. Hij heeft veel ervaring in de bouw en wil dit graag inzetten voor allerhande klussen. Met ruim tien jaar werk ervaring realiseren wij alle soorten opdrachten voor verschillende bedrijven en particulieren.

Wij zijn beschikbaar voor zowel grote als kleine klussen. Van te voren spreken we duidelijk het gewenste budget, de planning en de mogelijkheden met u door. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u. Wanneer u de offerte heeft ondertekend voeren we alle klussen netjes en snel voor u uit. Wij streven na dat u 100% tevreden bent over de werkwijze en over het resultaat. SMT Klussenbedrijf is gevestigd in Zaandam, maar wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Naast vakkundig advies kijkt SMT Klussenbedrijf ook met u naar uw eigen ideeën en ontwerpen. Gezamenlijk bekijken we hoe het een en ander realiseerbaar en betaalbaar is.

Voor specifiek informatiemateriaal, offertes en/of een afspraak kunt u ons te allen tijde bellen of mailen.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zich eerst nader wilt oriënteren of wilt weten wie SMT Klussenbedrijf is en kan, aarzel dan niet en neem contact op met ons.